Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gezocht: kandidaten voor uitbating bar op Vlaanderen Zingt op 10 juli in Heist

De gemeente Knokke-Heist verleent een concessie om tijdelijk een gedeelte van het openbaar domein op het Heldenplein in gebruik te nemen voor het uitbaten van een bar tijdens de 11-juliviering "Meezingfeest Knokke-Heist" in teken van Vlaanderen Feest op 10 juli 2019. Dit jaar zorgen Loes Van den Heuvel en de Eenzaam Zonder Jou Band voor de muzikale ambiance op dit massa-evenement.

Duur

Voor de editie 2019 en 3 keer stilzwijgend verlengbaar (edities 2020-2021-2022: telkens op 10 juli).

Interesse?

Je kan je kandidaat stellen door het inschrijvingsformulier samen met het uitgewerkt voorstel te bezorgen aan Gemeente Knokke-Heist, dienst Contractbeheer, Alfred Verweeplein 1 te 8300 Knokke-Heist in een gesloten envelop met volgende vermelding: Kandidatuur voor concessie baruitbating 11-juliviering “Meezingfeest Knokke-Heist” in teken van Vlaanderen Feest op 10 juli 2019.

Verlenging uiterste indieningsdatum tot  maandag 20 mei 2019 om 10 uur

Toewijzing

Na toepassing van het selectiecriterium (opgave van relevante ervaring) kiest de gemeente het economisch meest voordelige regelmatige voorstel rekening houdend met de kwaliteit van het voorstel en de concessievergoeding. De gemeente is nooit verplicht om toe te wijzen.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter