Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Edje Ska & De Pilchards sluiten kermis in Westkapelle sfeervol af op zondag 21 juli

Op zondag 21 juli 2019 pakt UNIZO Westkapelle uit met de 27ste editie van de geanimeerde braderie, rommelmarkt en kermis. De rommelmarkt start om 8 uur, de braderie vanaf 13 uur. Tot 18 uur kun je langs de 1 km lange route genieten van optredens op het podium en diverse straatacts. Om 19 uur staan Edje Ska & De Pilchards traditiegetrouw weer garant voor een sfeervol live optreden. Studio Montini sluit af met een wervelende afterparty.

Edje Ska & De Pilchards

ES&DP is een stevige Live Party Band dat enkel hits brengt met een hoog meezing -of meedansgehalte en dit met een eigen sound. De band is pas tevreden als het publiek volledig uit zijn dak gaat !   Ze traden o.a. op tijdens De Nacht van Exclusief, Polé-Polé, Vlaanderen Zingt, Cyclocross Ruddervoorde, De Ronde Van Vlaanderen, Klinkende Kroegen Brugge, Bierfeesten Torhout, Jan Primusfeesten Haacht, Haven triathlon Zeebrugge, enz… Ze waren ook verschillende keren te gast op bedrijfsfeesten. Jaarlijks wordt de show bijgewerkt.

Edje Ska is sinds jaren aan de slag in de Vlaamse muziekwereld. Als veertienjarige zong hij al in een blues-rockband en richtte als prille tiener de rockband Big Fat Mama op. Hiermee toerde hij door Nederland en België en stapte daarna over naar de Nederlandstalige rockformatie Onrust. Met Onrust tekenden ze ondermeer een platencontract bij BMG. Na enkele jaren Onrust startte Edje een solocarrière. Verschillende keren was hij te zien op de Vlaamse televisie met o.a. Vallen en Opstaan. Met Problemen in mienen hof had hij zelfs een dikke hit die enkele weken zeer hoog stond in de Vlaamse top 10 . Edje Ska is een entertainer van de bovenste plank. Met zijn onuitputtelijk enthousiasme zet hij op elke locatie zijn publiek in vuur en vlam.

Maar alleen is maar alleen en Edje Ska wordt in 2008 versterkt door De Pilchards. Muzikanten die ondermeer bij The Amazing Flowers, Guido Belcanto en Channel Zero speelden.   Hiermee wordt een stevige maar ook muzikale live coverband gevormd.   ES&DP kan je ondertussen gerust meerekenen bij de betere party coverbands in België en Nederland.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter