Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Double Bill met Donder & Mixmonk in CC Scharpoord

Op zondag 22 december 2019 om 20 uur brengen Donder & Mixmonk een hoogstaand jazzconcert in het CC Scharpoord. Harrison Steingueldoir (Donder) en Bram De Looze (Mixmonk) zijn allebei begenadigde pianisten, geboren en getogen in Knokke-Heist.

Harisson Steingueldoir

Steingueldoir volgde klassieke en jazzlessen aan deKunstAcademie (MAAK) in Knokke-Heist. Op zijn zeventiende startte hij aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Daar waren zijn belangrijkste lesgevers Werner Meert en Janos Bruneel, beiden ook oud-leerkrachten aan de Muziekacademie van Knokke-Heist.

Bram De Looze

De Looze schreef dan weer geschiedenis aan deKunstAcademie in Knokke. Hij werd immers de eerste afgestudeerde leerling die voor zijn openbaar examen jazz-piano een beoordeling kreeg van 100%. Het hoeft niet te verbazen dat zijn carrière inmiddels als een trein loopt. Harrison en Bram zullen op zondag 22 december een heuse double bill uitmaken, met respectievelijk Donder en MiXMONK. Hoog tijd om even in te zoomen op de projecten van beide pianisten.

Credits MiXMONK: Joey Baron – Drum / Bram De Looze – Piano / Robin Verheyen – Saxofoon
Credits Donder: Harrison Steingueldoir - piano / Stan Callewaert: double bass / Casper Van De Velde: drums

Verder lezen

Prijs

€ 18

€ 15 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

Organisatie

Cultuurcentrum Knokke-Heist

Leeftijd

Jongeren vanaf 12 jaar (12+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter