Knokke-Heist bezoeken als toerist?

25ste ART Knokke-Heist: exclusief, explosief en verrassend!

Op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2019 staan in 39 deelnemende galeries in Knokke-Heist opnieuw heel wat bijzondere kunstwerken en creaties in de schijnwerpers. ART Knokke-Heist brengt niet alleen een illustratie van diverse kunststromingen van klassieke kunst, over Pop Art tot Modern Art. Maar ook een gevarieerd aanbod van beeldhouwkunst, schilderkunst en fotografie. Het vernissageweekend is voor kunstliefhebbers en kunstkopers steevast een begrip geworden en vindt drie keer per jaar plaats: op het eerste weekend van de paas-, zomer- en herfstvakantie. De 25ste editie van ART Knokke-Heist is een stijlvol artistiek pronkstuk dat elke Art-lover beloont met een unieke beleving. De verfrissende Art-brochure leidt je via een boeiende kunstwandeling tot bij de mooie en exclusieve galeries in Knokke-Heist. Je wordt ondergedompeld in de fantasie van bekende en minder bekende namen, van top- en aankomend talent.

80 kunstgaleries op 2 km²

Op slechts 2 km² vind je in Knokke-Heist wel 80 kunstgaleries, uniek in de wereld! Kunst behoort tot een van de onmisbare ingrediënten en biedt naast shoppen, natuur en gastronomie dé ultieme beleving in Knokke-Heist. Tijdens de zomermaanden zijn er in Knokke-Heist nog tal van kunstevenementen waaronder de kunstroute van Sculpture Link.

Praktische informatie

De Art-brochure vind je bij de dienst Toerisme en elke deelnemende galerie. Je kan deze brochure ook downloaden via www.myknokke-heist.be/nl/publicaties.

Contact

Toerisme Knokke-Heist vzw
Zeedijk-Knokke 660, 8300 Knokke-Heist
T+32 (0)50 630 380 / art@knokke-heist.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter