Knokke-Heist bezoeken als toerist?

4de Zomerfeest in ontmoetingshuis ’t Schap

In samenwerking met de serviceclub Soroptimist International Knokke-Oostkust organiseerde het ontmoetingshuis ’t Schap op 26 juni 2019 de 4de editie van Zomerkriebels. ’ t Schap is een ontmoetingshuis waar verschillende diensten gehuisvest zijn ( o.a. de sociale kruidenier, de Living, de samenleesgroep van de BIB, de huiswerkklasjes,…). De bezoekers van de sociale kruidenier en de Living konden genieten van een zalig zomerfeest. De dames van Soroptimist International zetten ook dit jaar opnieuw alle zeilen bij om er een meer dan geslaagde editie van te maken.

22 kinderen en 44 volwassenen schreven zich in. Kinderen konden strandbloemen maken, T-shirts beschilderen, theelichthouders knutselen of zich laten schminken in hun favoriete figuur. De aanwezige dames werden extra in de watten gelegd met een manicurebehandeling. De vzw Spelotheek de Wip stelde een aantal gezelschapsspellen ter beschikking, Tot grote appreciatie van de volwassenen. Dankzij het fris gebak, zomerse mocktails en allerlei lekkers kon je de zomer bijna letterlijk proeven. Als afsluiter kreeg elke bezoeker een kleine attentie.

Wens je meer info over ’t Schap? Stuur dan zeker een mailtje naar sociaalhuis@knokke-heist.be ’ t Schap – de Vrièrestraat 22 – 8300 Knokke-Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter