Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe wijkinspecteur voor Heulebrug-Ramskapelle

Een nieuwe wijkinspecteur voor de wijk Heulebrug-Ramskapelle. Na vijftien jaar bij de interventieteams van Gent en Bredene/De Haan start Peter Vandewalle (43) als nieuwe wijkinspecteur bij de politiezone Damme/Knokke-Heist. Hij neemt er de taken over van Serge Degrande (49) die het wijkteam verlaat.

Peter werkte niet altijd bij de politie. “Van opleiding ben ik maatschappelijk assistent maar de politie heeft mij altijd geboeid”, verduidelijkt hij. “Na een korte carrière als maatschappelijk assistent besloot ik toch naar de politieschool te gaan.” Peter ziet de uitdaging volledig zitten. “Ik wil zoveel mogelijk in de wijk zijn en contact hebben met de bevolking. Ik wil een wijkagent zijn die aanspreekbaar en bereikbaar is”, klinkt het vastberaden. “Heulebrug-Ramskapelle is een aantrekkelijke wijk die volop groeit. Het is leuk dat de nieuwe gezinnen mij meteen als hun wijkagent leren kennen.”

Wijkinspecteur Peter Vandewalle is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of +32 473 98 57 25. Vertoeft hij niet in zijn wijk dan kan je hem terugvinden in de wijkpost op het Kraaiennestplein 3 in Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter