Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Bromal 115-17-3: underground rave-theater van Mindfok

Op zaterdag 31 augustus 2019 om 20.30 uur speelt het jongerengezelschap Mindfok de voorstelling Bromal 115-17-3 op een geheime locatie in Knokke-Heist. Twee jonge actrices nemen je mee in hun futuristisch verhaal dat zich afspeelt aan de rand van de allerlaatste bewoonde megapolis. Ondanks hun marginale leefomgeving staan deze jongedames op hun strepen. Ze waarschuwen ons voor wat wij mogelijks willen of net niet willen. Ze zien wat we misschien over het hoofd zagen... Leven zij er wel graag en hoe zien ze zelf hun toekomst? Ooit komt er een ompoling, vroeg, laat, gisteren of morgen? Kan je nog leven, kan je liefhebben, kan je jezelf nog zijn ? Beide meiden reageren rebels en opstandig, maar toch met open hart… Nochtans, zelfs de liefde is gevaarlijk in dit ijskoude land! Maar hoe geven zij hun verhaal door aan jou? Liefde, emotie, muziek, vriendschap... gebruiken we die wel?

 

Mindfok

Een bende jonge mensen met een serieuze hoek af startten i.s.m.  het CC Scharpoord een nieuw theater- en performanceproject voor jongeren van 18 tot 26 jaar: MINDFOK! De bedoeling is volgens bezieler Glenn Gillis dat ze mensen omverblazen met een nieuw soort theaterkunst waarin de 4 podiumkunsten (muziek, woord, beeld en dans) worden samengebracht. Het wordt een totaalperformance met volledig nieuwe technieken. Geen klassiek theater, maar wel compleet out of the box. “We zouden het zelfs 22ste eeuw theater durven noemen” aldus Glenn Gillis.  

 

Underground rave-theater

Als potentiële toeschouwer weet je dat de voorstelling plaats vindt op zaterdag 31 augustus 2019 om 20.30 uur ergens in Knokke-Heist. Maar Mindfok houdt de precieze locatie halsstarrig geheim tot een uur voor de performance! Bromal 115-17-3 beleef je niet in de schouwburg van Scharpoord, in ’t Verzet of een andere traditionele zaal maar op een mysterieuze plek. Dit is underground rave-theater! En ja, Mindfok speelt dit stuk maar 1 keer… Zorg dus dat je erbij bent!

 

Tickets: €10. Maximum 100 personen en tickets zijn te bestellen via tickets@mindfok.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter