Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Deceuninck-De Groote

Willy Deceuninck en Marleen De Groote vierden op maandag 22 april hun 50ste huwelijksjubileum in familiekring. Schepenen Piet De Groote en Kris Demeyere feliciteerden er het echtpaar in naam van het gemeentebestuur. Willy en Marleen gaven elkaar hun jawoord op 18 april 1969 in Knokke. 
Willy Deceuninck is geboren op 2 maart 1946. Hij groeide op in een gezin met 7 kinderen. Zijn vader was varkenshandelaar. Het gezin woonde in Oostkerke. Willy liep school in de Rijksschool in Knokke en daarna volgde hij les in het Atheneum in Brugge. Hij werd vrijgesteld van legerdienst als kostwinnende zoon. Na zijn schoolperiode werkte Willy een tijd als magazijnier. Later deed hij examen bij de politie, slaagde en werkte daar tot aan zijn pensioen.
Marleen De Groote zag het levenslicht op 8 september 1948. Ze komt uit een gezin met 4 kinderen. Haar vader was kapper en het gezin woonde in Knokke. Marleen bracht er haar jeugd door en liep er school. Na haar schoolperiode werkte ze bij Gustave Siska gedurende enkele jaren. Na haar huwelijk werd het paar conciërge in Duinbergen. Na de geboorte van de kinderen nam Marleen de taak van huisvrouw op zich.
Het paar heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Dochter Astrid is gehuwd met Fritz Dumont. Ze hebben 2 kinderen: Fritz (dezelfde naam als zijn vader) en Louis. Dochter Ingrid is overleden en heeft 1 zoon: Nathan.
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter