Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum José Vanderlinden en Monique Schotte

Op woensdag 17 juli 2019 om 15 uur vierden José Vanderlinden en Monique Schotte hun diamanten huwelijksjubileum bij hen thuis in de Kustlaan. Het echtpaar trad op 17 juli 1959 in het huwelijksbootje in Zottegem. Schepen Piet De Groote feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis. José heeft altijd veel gesport. Naast atletiek houdt hij ook van kunst. Hij zet ook graag een stapje in de wereld om samen met vrienden een glas te drinken. Bij al deze activiteiten bleef Monique steeds zijn trouwste supporter.

Levensloop van José

José is geboren te Zottegem op 29 juli 1933. Hij komt uit een gezin van 2 kinderen. Zijn vader werkte in de limonadefabriek van “Vos bronnen”. Hij is op jonge leeftijd overleden. José heeft na de lagere school universiteit gevolgd. Hij heeft legerdienst gedaan gedurende 18 maanden. José werd apotheker in Zele en heeft dit gedaan tot zijn pensioen.

Levensloop van Monique

Monique zag het levenslicht in Zottegem op 13 november 1935. Ze komt uit een gezin van 5 kinderen. Ze heeft school gelopen in Zottegem en heeft er haar jeugd doorgebracht. Haar vader was handelaar. Na haar schoolperiode heeft ze thuis geholpen. Later hielp ze mee in de apotheek, samen met haar man.

Kinderen en kleinkinderen

Het gezin heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen

  • Caroline is samen met Rudy. Ze heeft 1 kind: Jason
    Caroline is assistente in de zaak (optiek) bij Philip
  • Marie-Anne is gehuwd met Jan. Ze heeft 1 kind: Maxime
    Marie-Anne werkt in een restaurant
  • Philip is gehuwd met Patsy. Hij heeft 2 kinderen: Morgan en Daphne
    Philip is opticien.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter