Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Belle Perez en the Amazing Flowers op Summerville

Van vrijdag 28 tot zondag 30 juni 2019 organiseert Fixit het sfeervolle muziekfestival Summerville op het evenementenstrand in Duinbergen. Dit zomers muziekdorp opent dagelijks vanaf 13 uur zijn deuren met een gevarieerde affiche voor alle leeftijden. Muzikale topvedetten zijn alvast Belle Perez en de covergroep the Amazing Flowers.

Stomende Afterwork Friday met Belle Perez

Op afterwork Friday kun je vanaf 13 uur genieten van gezellige loungespots, foodtrucks, bars en muziek. Tegen 17 uur start de Summerville-dj met een bruisende afterworkparty. Alle Knokse-Heistse ondernemers zijn er met heel hun team van harte welkom. Ze kunnen zich niet alleen uitleven op de muziek maar ook op het  petanqueveld en de nagelblok. Om 20.30 uur zorgt Belle Perez voor een opzwepende zuiderse fiesta. Onze temperamentvolle topzangeres zal zich naar verluidt speciaal voor Summerville in een spannend pakje wurmen om er rond te huppelen als een sensuele party-animal. Natuurlijk krijg je Belles beste in pure danspop-stijl voorgeschoteld, snediger, passioneler en stoerder dan ooit: Enamorada, El Mundo Bailando...  En dan knalt daar een extra lading Spaanse peper op het strand op de bloedhete vibes van Born to be Alive en de strakke reggaetonen van Despacito. Het opzwepende Let's get Loud, de stomende soul van Dancing on the Ceiling of het catchy Locked out of Heaven van, jawel, Bruno Mars...Er zal met zand tussen de tenen gedanst worden zoals in Cuba en gefeest op z’n Ibiza’s, van de Macarena tot Lambada. Belle neemt je mee in een superset vol dance-hits met zowel hippe als old-school latin feel. 

Amazing Flowers

Vanaf 23 uur mag je je verwachten aan een fantastisch optreden van The Amazing Flowers. De groep bewijst zichzelf al 10 jaar op de Vlaamse podia met hun wervelende shows. Talloze partyhits van vroeger en nu passeren tegen hoog tempo en brengen overal ambiance. Palm Parkies, De Gentse Feesten, Radio MNM, Vlaanderen Muziekland, Marktrock, de Alles-loopt-in-het-100 fuif in ‘t Verzet… Op al deze podia waren de Flowers te gast en voelen ze zich thuis. Disco, vette dansbeats, pop, rock, R&B, al deze stijlen vloeien naadloos in elkaar over in een visuele show die iedereen in beweging brengt. De afterparty wordt verzorgd door DJ Gio & DJ Da Vision. Zij kennen Knokke-Heist als geen ander en zullen het strand tot in de vroege uurtjes laten daveren. 

Chill Saturday met bbq-koning Guy Weyts

Zaterdag vanaf 13 uur valt er nog heel wat meer te beleven. Op het marktje van Summerville komen Knokke-Heistse handelaars hun producten promoten. Rond 16 uur spelen de Karolingers uit Knokke-Heist een spannende frisbee-match op hoog niveau. Na deze demowedstrijd kun je zelf een initiatieles frisbee volgen. Het hoogtepunt van de zaterdag, zeker wat hitte betreft, wordt een exclusieve bbq op het strand. Guy Weyts. De bbq-koning van België die o.a. op de Zoute Grand Prix een sterke gastronomische reputatie heeft opgebouwd, geeft er een sterk staaltje showcooking. Samen met zijn team maakt hij ongelofelijk heerlijke gerechtjes. Op een super gezellige plek, met de voetjes in het zand, het zonnetje, een lekker glaasje én een overheerlijke BBQ met o.a. Holsteinerburger, krokante Thaise kippendijen en zalm. … Na dit eetfestijn mag je je dancingshoes bovenhalen of je teenslippers afgooien. Annelies kent als geen ander de muziek van toen. We go back in time met plaatjes die ze draaiden in de Parasol, Hemingway’s, El Gringo, Bebob, King en Number One,..DJ Da Division:rondt de avond af in stijl!  

Family Sunday

Zondag staan in Summerville de kinderen centraal.  Er zijn creatieve workshops, kindergrime, springkastelen, en een dansoptreden met initiatie van Charona’s Dancecrew. Er is ook een exclusieve yoga-sessie met gelimiteerde plaatsen voor 20 personen. Iedereen kan zich inschrijven en een yoga-retreatment voor 1 week in Italië winnen. Daarnaast geven De Karolingers de kids de kans om kennis te maken met de frisbeesport. 

Toegangsprijzen:

Vrijdag: €12 in VVK - -€15 aan de deur

Zaterdag: €12 in VVK- €15 aan de deur

Zondag:€12 in VVK -€15 aan de deur -Volwassenen +14 jaar: GRATIS!

Weekendtickets: €20     €25      

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter