Knokke-Heist bezoeken als toerist?

3TK bereidt je voor op de komende triatlonwedstrijden in Knokke-Heist

Knokke-Heist is met de Finishers Triathlon, Iron Kid, 3atlon 4 fun, Zwintriathlon en Halve Triatlon dè triatlongemeente bij uitstek. Ook gebeten door de triatlonmicrobe? Zowel nieuwe als ervaren triatleten zijn welkom bij het plaatselijke 3TK-team om er mee te trainen onder deskundige begeleiding.  Bij de zwemtrainingen wordt er in het eerste gedeelte aandacht besteed aan techniek en in het tweede gedeelte aan het verbeteren van snelheid en uithouding. Later in het voorseizoen zijn er specifieke combinatietrainingen, waar de twee of drie disciplines na elkaar getraind worden.

3TK biedt tot 8 juni 2019 in het zwembad van Sportoase Duinenwater een keuze uit 6 zwemtrainingen per week waarvan 5 onder leiding van een trainer. De zwemsessies vinden plaats op maandag om 20.30 uur en op dinsdag en donderdag om 20 en 21 uur. Op zaterdag om 11 uur is er vrij zwemmen in een clubbaan. Elke maandagavond is er om 19 uur een technische looptraining. Vanaf juni zijn er ook een 4 tal tri-trainingen in open water op maandagavond.

Prijs: 140€ (= lidgeld 2019 met FROS verzekering tijdens de clubtrainingen + zwemgeld tot eind juni) Als lid krijg je ook een mooie korting bij aankoop van clubkledij zoals een tripack.

Voor meer informatie:  info@3tk.be of T 0475 931100

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter