Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Besox Run tegen Kanker

Op zondag 10 maart 2019 organiseert Besox in samenwerking met Lakeside Paradise de tweede editie van Besox Runs agains cancer. Het is de bedoeling dat iedereen die dag alleen, in groep, met je vereniging, familie, vriend, vriendin… tussen 10 en 13 uur één of meerdere rondjes komt lopen rond het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. Eén rondje is 1200 m en iedereen kan naar believen en eigen kunnen lopen. Deelname is gratis maar iedereen kan naar aanleiding van zijn of haar deelname een donatie doen voor het goede doel, in dit geval “Kom op tegen kanker”.

Aanmelden kan vanaf 9 uur aan het onthaal van Lakeside Paradise waar ook de donatiebox staat. De vestiaires en warme douches zijn ter beschikking. Buiten zorgt een DJ voor het goeie ritme en vuurkorven om op te warmen. Bij het start- en aankomstpunt is ook drank en bevoorrading voorzien.

Na afloop is er een gezellig samenzijn en kan iedereen genieten van de aperodrankje, een spaghetti en een dessert. Volwassenen betalen voor dit alles 15€, kinderen – 12 jaar 10€. Een deel van die opbrengst gaan ook naar Kom op tegen kanker. Om mee te lopen hoef je je niet vooraf in te schrijven, wel om mee te lunchen. Dit kan door te mailen naar info@lakesideparadise.be, of bellen naar T 050 60 60 35.

“We hopen alvast op een stevige opkomst, niets beter dan wat gezonde lichaamsbeweging op een zondagmorgen!” aldus Frank Vanleenhove van Lakeside Paradise.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter