Knokke-Heist bezoeken als toerist?

3TK met 2 teams present op 100 km Run ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ook 3TK (Tri Team Knokke-Heist) heeft 2 teams afgevaardigd voor de deelname aan de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker op zondag 22 maart 2020 in Knokke-Heist. Het ene team wordt gevormd door Kenny Lannoy  (40 km), Greet Allemeersch (30 km), Stefan Coosemans (20 km) en Sarah Goegebeur (10 km). Het andere bestaat uit  Robin Haegebaert (40 km), Nick Bullynck (30 km), Frank Decorte(20 km) en Danny Devlieghe(10 km). Door je milde gift geef je niet alleen deze beide teams de kans om aan het evenement deel te nemen, maar vooral steun aan de vele mensen die deze verschrikkelijke ziekte ondergaan. Hoe je de 3TK-teams kunt ondersteunen, verneem je op deze link:  https://www.de100kmrun.be/team/3tk

Nick Bullynck en Stefanie De Groote 1ste Belgische Six Star Finisher-koppel

Voor 3TK-loper Nick Bullynck is de afstand van 30 km sowieso een makkie.  Samen met zijn echtgenote Stefanie De Groote heeft hij de afgelopen 2,5 jaar de 6 major marathons in New York, Berlijn, Londen, Chicago, Boston en Tokio op zijn palmares. Beide Knokke-Heistenaars kregen daarvoor een aangepaste medaille en staan vermeld op de prestigieuze ranking van de Six Star Finisher die momenteel wereldwijd 6600 atleten (waaronder 93 Belgen) telt. Stefanie en Nick zijn het eerste Belgische echtpaar dat hierin geslaagd is. Samen met hun vrienden Ilse Rens en Johan De Lee zijn zij ondertussen voorlopig de enige 2 Vlaamse koppels die op deze sportieve Wall of Fame prijken.   “Eigenlijk is het wel een mooie prestatie voor ons die geen echte toplopers zijn en nooit zullen zijn” licht Nick Bullynck toe. “ We lopen als hobby en vooral tussen de drukke dagen door.  Wat we vooral willen doen, is blijven bewegen, genieten en zoveel mogelijk mensen aan het lopen zetten. Maar dat neemt niet weg dat we blijven gaan voor relatief mooie tijden natuurlijk” aldus Nick.

Nick en Stefanie lopen in de 100 km Run uiteraard voor het goede doel en voor familieleden die gestorven zijn, maar ook als training voor de marathon van Las Vegas op 4 april 2020. Stefanie loopt op zondag 22 maart 2020 de volle 40 km bij haar damesteam Running for Health. Partner Nick loopt er dus zoals reeds eerder vermeld 30 km bij 3TK.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter