Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum voor Egide Buyze en Nicole Taveirne

Op donderdag 27 februari 2020 om 10 uur vierden Egide Buyze en Nicole Taveirne hun gouden huwelijksjubileum bij hen thuis in de Beiaardlaan. Het koppel stapte op 27 februari 1970 in het huwelijksbootje in Ruddervoorde. Schepen Piet De Groote feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur en het Koninklijk Paleis. Het paar heeft 1 dochter Caroline en 2 kleinkinderen: Nova en Noah. Caroline is deeltijds lerares èn schoonheidsspecialiste. Egide en Nicole doen graag eens een terrasje. Nicole volgt Italiaanse les in Brugge. Beiden werken graag op de tablet of computer.

Levensloop van Egide

Egide is geboren op 24 februari 1948. Hij komt uit een gezin van 8 kinderen. Zijn vader was drukker. Het gezin woonde in Deinze en later in Kortrijk. Na zijn schoolperiode heeft hij korte tijd in dienstverband gewerkt. Later werd hij zelfstandig. Hij werd vrijgesteld van legerdienst.

Levensloop van Nicole

Nicole zag het levenslicht op 23 november 1948. Ze komt uit een gezin van 8 kinderen. Haar vader was aannemer. Nicole zat op pensionaat in Deinze in het Sint-Vincentius. Het gezin woonde in Ruddervoorde. Na haar schoolperiode deed ze secretariaatswerk. Later werd ze samen met haar man zelfstandig.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter