Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Bouw hockeygebouw in Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark start op 11 mei

Op maandag 11 mei 2020 wordt met de opstart van de werkzaamheden voor het hockeygebouw de laatste fase van de realisatie van het Project Olivier 3.0 ingezet. Architectenbureau OYO, Studiebureau Arch &Teco en aannemer Van Tornhaut zorgen voor de realisatie van dit nieuwe clubhuis van Royal Knokke Hockey Club. De volledige kostprijs van het bouwproject bedraagt 2,3 miljoen euro. 

De thuisbasis van de hockeyclub zal vanaf het hockeyseizoen 2021-2022 gelegen zijn in de Edward Verheyestraat tussen het hockeyveld en het B-voetbalveld, met een modern clubhuis en bijhorend terras dat uitkijkt op het hockeyterrein. Ook de omgevingswerken om het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark tot een volledig open sportpark te transformeren zullen in deze fase afgewerkt worden. 

Voor de gemeente Knokke-Heist betekent dit opnieuw een state of the art realisatie van nieuwe sportinfrastructuur, die net zoals het complex van Royal Knokke Football Club op dezelfde site, voor de hockeyclub een mooie kans biedt om haar sportieve werking verder uit te breiden. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter