Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak: Style-ID 

Style-ID is een gloednieuw concept voor professionele kleur- en stijlanalyse, personal shopping en coaching in Knokke-Heist. Als gediplomeerde styliste van de Modeschool Antwerpen, en met meer dan 5 jaar ervaring als image coach, wil Mieke Vanthuyne vrouwen bewust maken van de impact van een positief imago. Zo verandert hun zelfbeeld, krijgen ze meer zelfvertrouwen en stralen dit ook uit op hun omgeving.  

Mieke Vanthuyne 

Zaakvoerster Mieke Vanthuyne deed reeds de nodige ervaring op inzake imagebuilding en ondernemerschap. Zij fungeerde 15 jaar als managing director van haar eigen gespecialiseerd bureau in ontvangstorganisatie, opleiding, vorming en verhuur van onthaalpersoneel. Na een succesvolle opleiding kleur-, stijl- en imagoconsulent/personal shopper aan de Modeschool in Antwerpen, deed zij de nodige professionele ervaringen op. Stijle-ID in Knokke-Heist is haar nieuwste concept.  

Duurzaam omgaan met kledij 

“Style-ID staat voor stijl, identiteit en idee” legt Mieke Vanthuyne uit.  “We geven elke klant een persoonlijke kleur- en stijlidentiteit mee en vernieuwende frisse ideeën om efficiënt en duurzaam te shoppen in Knokke-Heist. Sustainability, duurzaam omgaan met kledij, ligt me dus nauw aan het hart. We gaan voor slow fashion.  Kwalitatieve stoffen, tijdloze prints, gemakkelijk te combineren; we zoeken dé perfecte match met de persoonlijkheid van de klant. Alle vrouwen zijn welkom, jong en oud, professioneel actief of niet. Ook jonge dames die die hun garderobe duurzaam wil uitbouwen, staan we graag bij. De focus ligt steeds op de klant met haar verhaal” aldus Mieke.   

Op wandelsafstand van exclusieve boetieks 

Styliste Mieke Vanthuyne opteerde voor Knokke-Heist omdat ze haar project kan vestigen op wandelafstand van de vele boetieks van gerenommeerde nationale en internationale modemerken. De Kust- en Lippenslaan en het Albertplein liggen op een boogscheut van de Elizabetlaan. Style-ID is dan ook dé perfecte aanvulling voor het cliënteel dat de boetieks van onze badplaats bezoekt doorheen het hele jaar.  

Voor meer info: www.style-id.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter