Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Hangaar: de nieuwe hang- en creatieve spot van Jeugdclub ‘t Verzet

Jeugdclub ’t Verzet heeft zijn artistiek project CURB in een nieuw jasje gestopt. Het project werd omgedoopt tot HANGAAR maar het doel blijft onveranderd: jongeren stimuleren en ondersteunen in experiment en artistieke beleving. HANGAAR is een stek waar samen met en gestuurd door jongeren kan worden geëxperimenteerd, gebrield, gehangen, en nog zo veel meer. Uit een bevraging die ’t Verzet deed bij 400 jongeren uit Knokke-Heist bleek dat er nood was aan “hangplaats”: een plek waar ze vrienden kunnen ontmoeten, zichzelf kunnen zijn en vrije tijd mogen beleven op hun manier. HANGAAR komt moeiteloos tegemoet aan deze noden omdat de jongeren achter het stuur zitten. Een plaats voor hen, door hen. 

Hangaar op Facebook en Instagram 

Hangaar zal, van zodra de coronamaatregelen het toelaten, een fysieke ontmoetings- hangplek worden voor jongeren.  Elke maand zal er een jonge maker te gast zijn die met plezier zijn/haar passie voor het artistiek creëren met de aanwezigen deelt.  Momenteel vind je HANGAAR al online, op Facebook en op Instagram. Zo ben je steeds op de hoogte van workshops, interessante tips voor makers en alle nieuwtjes.  

Mondmaskers maken 

Op donderdag 11 juni 2020 om 16.30 uur plant Hangaar zijn eerste live stream. Stefanie Coppens, vaste vrijwilliger van de Jeugdclub, studente en creatieve ziel, toont hoe je eenvoudig een mooi mondmasker kan maken zonder naaimachine. Wees gerust, zo moeilijk is het heus niet. Stuur een bericht op de Facebookpagina van HANGAAR en er wordt jou een starterspakket geleverd voor je deur met alle nodige materialen voor het maken van een masker.  

HANGAAR is een project met steun van de Vlaamse overheid en het Gemeentebestuur Knokke-Heist.  
Voor alle info: 

 Facebook https://www.facebook.com/HANGAARtvrzt/ 
Instagram @HANGAARtvrzt 
T 050 69 13 20–– www.jeugdclubtverzet.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter