Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Razorlight en Raymond van het Groenewoud eerste namen voor Kneistival

Tussen het gure weer door zorgt Kneistival toch al voor een zomerse vibe. De eerste namen werden bekend gemaakt en dat zijn niet de minste. Onder andere Razorlight (19 juli) en Raymond van het Groenewoud (21 juli )sieren de affiche. Van donderdag 16 juli tot en met dinsdag 21 juli 2020 passeren opnieuw de beste bands de revue op het Heldenplein.

Naast Belgisch aanstormend talent zoals Froze en The Lighthouse, staan er ook al heel wat internationale toppers op het programma. De Nederlandse Goldband maakt alles kapot op de allereerste dag van het festival en hun landgenoten The Dirty Daddies vuren op maandag 20 juli maar liefst 90 hits op je af in 90 minuten: zoek dekking en let’s get dirty! Laat je op zondagavond betoveren door Bang Bang Romeo, Rock ’n roll, soul en nog veel meer lekkers van de andere kant van de Noordzee. Ook de Ketnetband is aanwezig op de jaarlijkse afspraak, al is het nu op zaterdagnamiddag. Een fantastische namiddag vol feest en plezier voor de allerkleinsten. Vlaamse helden Cleymans & Van Geel zorgen voor het afsluitend feestje op dinsdag 21 juli.

Stip donderdag 16 tot en met dinsdag 21 juli dus alvast aan in je agenda, want het festival is volledig gratis. Bovendien kan je het combineren met een dagje Knokke-Heist, waar je kan genieten van het strand, culinaire parels, prachtige natuur en exclusieve shopadresjes.  Hou www.kneistival.be in de gaten, binnenkort wordt het programma aangevuld met nog meer topbands.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter