Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature coördinator werving & selectie B1-B3

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor een coördinator werving & selectie B1-B3 bij de dienst Personeelszaken. Het gaat om voltijdse functie voor onbepaalde duur in contractueel verband. Wat de job precies inhoudt, aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe je je kandidaat kunt stellen, vind je hieronder.  

Aanbod  

Je leidt en coacht het team werving & selectie waarbij je verantwoordelijk bent voor de coördinatie, planning en uitvoering van alle selectieprocedures conform de wettelijke bepalingen binnen het Gemeentebestuur en het Sociaal Huis. Je begeleidt de juryleden en selectiekantoren in de uitvoering van de procedures met oog voor de brede noden in het bestuur en de juiste match tussen de vacature en het profiel van kandidaat. Sta je daarnaast open voor vernieuwing, digitalisering en optimalisering? Dan is dit de geknipte job voor jou!   

We bieden je flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, smartphone, hospitalisatieverzekering en een bovenal een boeiende job!  

Voorwaarden  

Bachelordiploma   

Solliciteren   

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 26 november 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.   

Info en contact  

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Laila Ali Bacha - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158.   

Er wordt een wervingsreserve aangelegd. Uit deze wervingsreserve kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter