Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature diensthoofd Groen A1a-A3a

Het gemeentebestuur is op zoek naar een diensthoofd van de Groendienst op niveau A1a-A3a. Het gaat om een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur in contractueel verband. De jobinhoud, de voorwaarden en hoe je kunt solliciteren voor deze functie lees je hieronder.

Aanbod

Samen met de directeur leid je de dienst Groenonderhoud waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse teams. Je staat in voor de dagdagelijkse coördinatie van de opdrachten en medewerkers. Met de nodige expertise in groenmanagement en planten verleen je advies en geef je richting aan het beleid voor de uitbouw van een groene gemeente. We bieden je flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, smartphone, hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen en een bovenal een boeiende job!

Voorwaarden

OF masterdiploma - OF 2 jaar relevante werkervaring én slagen voor een capaciteitstest

Rijbewijs B

Professionele kennis van landschaps- en tuinarchitectuur of natuur & bos en grondige plantenkennis is een must

Solliciteren

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 26 november 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.

Info en contact

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Inge Gheleyns - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 314. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter