Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Maison Pierre Marcolini opent nieuwe ijsbar in Kustlaan

Na Brussel, Parijs, Londen, Tokio, Shanghai, Hawaï ... kan je vanaf nu de chocolaatjes en gebakjes van Maison Pierre Marcolini in de Kustlaan 40 ook in Knokke-Heist ontdekken. Twee weken geleden huldigde Pierre Marcolini in Knokke-Heist zijn nieuwe gastronomische ruimte in die plaats biedt aan seizoensgebonden creaties voor het hele gezin.

Maison Pierre Marcolini biedt een bar met ijscreaties die men kan personaliseren. Men heeft er de keuze uit de collectie ‘Pastels’, zomerchocolade met pittige en fruitige smaken… Daarnaast zijn er de iconische creaties zoals de signatuur hartjes, pralinés, ganaches, grands crus, chocolade repen, Melove cakes en andere lekkernijen.

Creatie voor Knokke: Les Petits Bonheurs

Speciaal voor Knokke-Heist maakt Maison Pierre Marcolini een exclusieve chocoladecreatie: Les Petits Bonheurs, een feuillantine van hele hazelnoten gecombineerd met een praliné van het huis en op smaak gebracht met een vleugje Maldonzout. Een perfect uitgebalanceerde chocolade gecreëerd met de geroosterde Grand Cru cacaobonen van Maison Pierre Marcolini. De chocolade is delicaat omhuld in een gouden verpakking. Het ideale soul-supplement bij de thee of koffie. Macarons en cakes om op elk moment van te kunnen genieten maken ook deel uit van deze zomerselectie.

De beste ingrediënten

Klanten vinden dus alle ambachtelijke knowhow die de reputatie van de chocolatier maakt: zelfgemaakte geroosterde cacaobonen, Piemonte-hazelnoten, Iraanse pistachenoten, Siciliaanse citroen ... Ingrediënten die overal ter wereld zorgvuldig zijn geselecteerd om uit te groeien tot onweerstaanbare en heerlijke producten.

(Bron: Dirk Meulders)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter