Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Winkel van De Praktijk nu ook in de Dumortierlaan in Knokke

Sinds 12 december 2020 heeft De Praktijk nu ook een handelszaak geopend in de Dumortierlaan 49. De zaak is een place to be voor advies, inspiratie, dieetproducten, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten ter bevordering van de ontwikkeling en het behoud van een gezond lichaam. Van binnen naar buiten en omgekeerd, een gezond gewicht binnen een gezonde totale levensstijl.

Van pop-up naar experience shop 

Zaakvoerders Henk Deconinck en Tine Kreps zijn Expert Reseller van het Belgische merk RainPharma waarmee ze hun klanten helpen zichzelf te overtreffen om de beste versie van zichzelf te worden.  Aanvankelijk starten ze in de Dumortierlaan met een pop-up. In het voorjaar wordt het pand verbouwd om een volledige nieuwe Experience Shop te installeren. Het koppel hoopt tegen de paasvakantie 2021 hun definitieve winkel te kunnen openen. 

Paramedische praktijk gecombineerd met winkel 

Henk en Tine begonnen in 2003 met hun paramedische praktijk De Praktijk in de Leenstraat 2. Het team van De Praktijk telt ondertussen meer dan 10 paramedische experten, zowel kinesitherapeuten als logopedisten. In 2018 kruiste het Belgische merk RainPharma hun pad. En zo kwam in 2019 De Winkel van De Praktijk erbij. Een Experience Shop, letterlijk aan de overkant van De Praktijk, in de Westkapellestraat 9. Daar begeleiden zij klanten met het RainPharma Dieet en huidverbetering. Ondertussen zijn we eind 2020 en merkten ze dat de vraag naar hun begeleiding zeer sterk stijgt. Ook de merkbekendheid van RainPharma en De Praktijk neemt een steile vlucht. Daarom beslisten ze om een tweede shop van De Praktijk in Knokke centrum te openen, in de Dumortierlaan 49.  

Fans van de levenskwaliteit in Knokke-Heist 

Tine Krepsis geboren en getogen in Knokke-Heist. “Wij voelen ons hier ongelofelijk thuis en zijn fan van de levenskwaliteit die hier geboden wordt. Een mix van ondernemen en genieten van al het mooie dat onze gemeente biedt. De aantrekkingskracht van het strand en het Zwin, daar kunnen we met de kids echt van genieten. Voor ons was het dus zelfsprekend dat we onze zaak hier openden. Hier voelt het altijd een beetje als vakantie. Nu openen we een tweede Winkel van De Praktijk in het toeristische centrum van Knokke-Heist ... een logische stap. De aantrekkingskracht van 'de gouden driehoek', de lokale ondernemers in de Dumortierlaan, het familiale karakter en gezellige sfeer ... dat spreekt ons enorm aan” aldus Tine.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter