Knokke-Heist bezoeken als toerist?

KBC heropent kantoor in Knokke-Centrum

Vanaf 17 september 2020 is het KBC-kantoor in de Lippenslaan 304 in Knokke opnieuw open na een grondige renovatie. Klanten kunnen vanaf nu elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur terecht in het gloednieuwe bankkantoor dat een toonbeeld is van transparantie en toegankelijkheid. Zolang de coronamaatregelen van toepassing zijn, kan kantoorbezoek enkel op afspraak.  

De verbouwing van dit kantoor past perfect binnen het aangegane engagement van KBC om zijn ecologische voetafdruk verder te verkleinen. De afgelopen jaren heeft KBC met haar omnikanaal distributiemodel, waar het kantorennet met menselijke interactie een complementaire rol heeft naast het bankieren-op-afstand en de digitale kanalen, ingespeeld op het snel veranderende klantengedrag. Hoewel klanten minder langsgaan in een kantoor, hebben ze hogere verwachtingen rond de dienstverlening die hen daar geboden wordt. Een renovatie van kantoor Knokke om optimaal te beantwoorden aan de wijzigende klantenbehoeften, was dan ook aan de orde.  

De verbouwingswerken gingen van start in september 2019. Het kantoor werd omgebouwd tot een open, licht en duurzaam concept waar de klant terecht kan voor een zeer uitgebreide waaier van bank - en verzekeringsproducten en professioneel advies. Het vernieuwde kantoor beschikt over een volwaardige automatenzone en beantwoordt aan de meest geavanceerde regels van duurzame verbouwingen: vloerisolatie, sterk isolerend buitenschrijnwerk, technische installaties met warmte-terugwinning. Het kantoor werd voorzien van energiemonitoring, een intelligente sturing van de technische installaties en LED-verlichting.  

Kantoordirecteur Kris De Volder is uitermate tevreden met de heropening van het vernieuwde kantoor: “Wij staan te popelen om onze klanten te verwelkomen in ons vernieuwd kantoor. De gesloten ruimtes hebben plaats gemaakt voor licht en discretie. Ruimte genoeg voor onze experten en onze klanten. We kijken er naar uit om onze klanten te ontmoeten in deze comfortabele en rustige ruimte en helpen hen graag verder in een persoonlijk adviesgesprek. De collega’s van KBC Knokke zijn er klaar voor, tot binnenkort!”, aldus Kris De Volder.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter