Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuw academiejaar MAAK in zicht!

Na een bijzonder jaar in MAAK waarin de leerlingen ondanks de lockdown het beste van zichzelf hebben gegeven onder de noemer ‘MAAK in je kot’, kijken de leerkrachten er meer dan ooit naar uit om de deuren opnieuw open te zwieren. Niets overtreft het samen maken van muziek en het delen van jouw talent met anderen.   

Iedereen welkom 

Ook jij bent welkom om jouw talent met anderen te delen. De deuren van MAAK staan voor iedereen open. Of je nu een academische opleiding wil volgen, of gewoon eens wil proeven van wat MAAK te bieden heeft via een kortlopende cursus, er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden. Jong of oud, het maakt niet uit, al wie zich geroepen voelt om creatief bezig te zijn met muziek, dans, woord of beeld, kan starten bij MAAK. 

Nieuw: exploratie-ateliers 

Nieuw dit jaar zijn de exploratie-ateliers. Op deze manier kan je proeven van de academische opleidingen keramiek en tekenkunst. Je hoeft slechts één lesmoment per week in te plannen (4 uur), ideaal om te combineren met een druk leven. De plaatsen voor keramiek waren ontzettend populair en zijn al allemaal ingevuld. Inschrijven voor het exploratie-atelier tekenkunst kan wel nog.  

Zin om te starten? Snuister eens door het volledige aanbod op maak.knokke-heist.be.  

  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter