Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Monopoly Knokke-Heist in strak wit design

Vanaf juni 2020 ligt Monopoly Knokke-Heist te koop in de winkel. Het gaat om een officieel Monopoly spel maar dan vol van verwijzingen naar Knokke en Heist. De initiatiefnemers hebben de doos van de nieuwe kustversie voorgesteld. Ze kozen voor een witte, strakke cover met enkele bekende gebouwen van de kustgemeente.

De makers trachten de look en feel van het mondaine Knokke-Heist weer te geven in het spel. Het is een stijlvol strak wit design geworden, een primeur voor Belgische stadsedities. De doos bevat, net zoals het spel, locaties uit deelgemeenten. Zo is het stadhuis op het Alfred Verweeplein gerepresenteerd maar ook het nieuwe gemeenschapshuis dat voorzien is op het Maes & Boereboomplein in Heist. Daarnaast laten de makers weten dat ze niet rond de recente opvallende gele veiligheidspost op het strand aan het Lichttorenplein  konden. Ondertussen valt het gebouw niet meer weg te denken uit Knokke anno 2020. De ooievaar van het Zwin maakt de doos compleet en zorgt voor een op en top Knokke-Heist Monopoly. 

Het spel komt in juni 2020 in de winkels terecht maar kan nu al besteld worden via pre-order op www.MONOPOLYKNOKKEHEIST.be.

Naast de standaardversie van Monopoly Knokke-Heist zal er ook een limited edition verkrijgbaar zijn in de winkels van juni. Hoe die er zal uitzien en welke extra's die gelimiteerde versie zal bevatten, willen of kunnen de bedenkers nog niet bekend maken. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter