Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Valentijnsontbijten basisschool Duinenkind

Op zondag 9 februari 2020 levert de ouderraad van de vrije basisschool Duinenkind in Duinbergen valentijnsontbijten aan gezinnen van Knokke-Heist en omstreken. De opbrengst komt integraal de school ten goede. Bestellen kan nog tot en met 26 januari 2020. Wat vijftien jaar geleden bescheiden begon, is uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen project. De ouderraad beperkt zich voor de leveringen niet enkel tot Knokke-Heist. Wie in de buurt van Zeebrugge, Blankenberge, Sint-Kruis en Sluis woont, kan ook genieten van een heerlijk ontbijt op een zelf gekozen tijdstip.

Er is keuze uit een kinderontbijt (5 euro per persoon), een volwassenenontbijt (10 euro), een eenpersoonschampagneontbijt (27,5 euro) of een tweepersoonschampagneontbijt (55 euro). Broodjes, koeken, beleg en voor wie van luxe houdt een grote fles champagne, druiven, zalm en vele extra’s, zorgen voor een romantische start van de dag.

De opbrengst besteedt de ouderraad aan de aankoop van materiaal en speelgoed. Om organisatorische redenen leveren de ouderraad en een enthousiaste groep vrijwilligers maximum 600 ontbijten aan huis. Bestellen kan nog tot 26 januari 2020.

Info: Danielle Heijens, T 050 51 58 65,  info@valentijnsontbijt.shop

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter