Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke Actueel Magabook bedankt onze apothekers voor de goede zorgen

De coronacrisis is langzaam aan het uitdoven maar de “heroes” in de ziekenhuizen, zorginstellingen en de huisartsen worden nog steeds door de hele bevolking geprezen! Dit is volledig terecht. Zij blijven bovendien door vele instanties en handelszaken in de watten gelegd met verwenpakketten. Zo bedankte Knokke Actueel Magabook en hun commerciële partners specifiek alle apothekers van Knokke-Heist voor hun engagement en inzet in deze moeilijke tijden.  

Verdeling van filters en mondmaskers  

Apothekers zijn het niet gewoon om zichzelf in de kijker te zetten en werken liever in alle discretie. Toch vond het team van Knokke Actueel dat dit een mooie gelegenheid was om deze beroepsgroep wat meer te profileren naar de bevolking toe. Het mag inderdaad ook eens gezegd worden dat hun taak in deze crisis belangrijk is: zij informeren, hebben een luisterend oor en verzekeren een correct gebruik van medicatie door de patiënten. Zij zorgen nu ook voor een professionele verdeling van de filters en mondmaskers voor de bevolking van Knokke-Heist.  

Verrassingspakket 

Verleden week werden onze plaatselijke apothekers verwend met leesplezier met de laatste editie van het Knokke Actueel Magabook. Ze kregen daar bovenop nog beautyplezier met een handcrème van TOPIderm, made in Belgium. Ten slotte konden ze nog rekenen op een prachtige snit van Zoute Avenue - Coiffure by Yves, een zoete attentie van Jules Destrooper en een leuk presentje van Pistal. Samen met de milde schenkers wenst ook het gemeentebestuur van Knokke-Heist alle apothekers van Knokke-Heist het allerbeste in deze uitdagende tijden!   

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter