Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Pitch je fotoproject tijdens De Donkere Kamer Knokke-Heist

Ben je op zoek naar funding voor je fotoproject? Heb je geld nodig voor research, prints, een boek, een expo …? Pitch dan je project in drie minuten tijdens de Donkere Kamer in Cultuurcentrum

Knokke-Heist op 27 september 2020 en maak kans op een deel van het entreegeld, een portfolioreviewingsessie bij Mentormentor en cameramateriaal van Fuji (XT30 kit). Jouw kans om ook jouw verhaal te delen met een boeiende community. De Donkere Kamer (DDK) is een gastevent met diverse gasten uit de fotowereld.

Met ‘Pitch je fotoproject’ stelt De Donkere Kamer drie fotografen in staat hun droomprojecten ondersteund te zien door ‘de crowd’. De bezoekers bepalen hoe de giften verdeeld worden over de drie fotografen, gekozen door een professionele jury die telkens wisselt.

Heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten kan overtuigen van je plannen? Stuur dan uiterlijk 11 september 2020 je projectvoorstel door in een pdf naar pitch@sltrtd.be. Een professionele jury selecteert de drie pitchers die hun project tijdens De Donkere Kamer aan het grote publiek mogen voorstellen.

Wat stuur je in?

  • Motivatie: waarvoor heb je de financiering nodig?
  • Projectplan (max. 1 A4): wat ga je doen en hoe pak je het aan?
  • Recent cv
  • Portfolio (max. 10 foto’s)

 

Dit alles in één pdf van niet meer dan 8 MB. Belangrijk: aanmeldingen die niet in één pdf zitten, worden niet in aanmerking genomen.

Info en vragen?
Info@sltrtd.be

De Donkere Kamer is een initiatief van Sluitertijd (www.sltrtd.be).

Surf voor tickets en programma naar www.dedonkerekamer.org.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter