Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Pop-up store EZ-Ride

Deze zomer kun je opnieuw genieten van een heerlijk ritje op de EZ riders, EZ steps en EZ bikes bij de pop-up store van EZ Ride op de Zeedijk- Het Zoute 784, 8300 Knokke. De hele zomer lang kun je rides uittesten, huren of kopen aan zee. Voor reservaties, vragen of openingsuren kan je terecht op hello@ezride.be of via de sociale media @ezridebenelux.

Als je de EZ rides nog niet kent

Welkom in een nieuw tijdperk voor mobiliteit zonder files, uitlaatgassen en parkeerstress. Voor korte en middellange afstanden zijn deze elektrische rides het perfecte alternatief voor de wagen. Ze zijn milieubewust, zuinig, vlot wendbaar en knappe blikvangers in het straatbeeld. En daar stopt het troevenlijstje niet. Dankzij het slanke en opvouwbare design neem je ze overal mee naartoe. In de koffer van je wagen of taxi en op het openbaar vervoer. Last but not least: ze zijn geweldig fun om mee te rijden!

Het ideale vervoersmiddel aan de kust

Je kan je ride overal kwijt! ye parkeerstress. Jij geraakt als eerste en zonder aanschuiven op de beach bar. Jij parkeert wél voor de deur en je kan dichtgevouwen EZ-Ride zelfs naast je strandstoel kwijt. Terwijl je vrienden aanschuiven heb jij tijd om voor hen al een drankje te bestellen of hen jaloers te maken met een selfie. Geen betere manier om de kust te verkennen dan met de kusttram natuurlijk. De afstand van de halte tot aan de lokale hotspots hoef je niet eens te voet af te leggen. Je kan je e-ride namelijk compact dichtvouwen en op de tram meenemen zodat je in no-time op je bestemming bent.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter