Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Lezing Gezondig met Bieke Ilegems ten voordele van vzw Kansenfonds

Op woensdag 4 maart 2020 om 20 uur geeft Bieke Ilegems de lezing Gezondig in het Cultuurcentrum Scharpoord. De opbrengst van dit initiatief van Best Pittig Knokke-Heist i.s.m. Markant Duinbergen en het Cultuurcentrum Knokke-Heist gaat naar het project ‘Knokke-Heist geeft elk kind kansen’.

Gezondig: balanceren in het leven tussen gezond en ongezond

Elke dag opnieuw probeert Bieke Ilegems een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en stiekem genieten van zondigen. Ze vertelt open en met een fikse dosis zelfrelativering over haar kleine en grote dagelijkse evenwichtsoefeningen als vrouw, echtgenote, moeder,... als mens. Gezondig is een bundeling van openhartige, herkenbare, soms ontroerende en dan weer grappige verhalen over het dagelijkse balanceren in het leven. Na de voorstelling is er mogelijkheid om na te praten tijdens een gezond(ig)e receptie.

Locatie: CC Scharpoord Knokke-Heist

Deelname: €15 leden en partners Best Pittig,  €20.00 niet-leden.

Tickets kunnen gekocht worden via het Cultuurcentrum Knokke-Heist, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist of via Best Pittig Knokke-Heist per e-mail (bestpittig.kh@gmail.com)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter