Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dominiek Druart reist 'Dwars door Centraal-Amerika'

Op donderdag 29 oktober 2020 om 14.30 uur en om 20 uur reizen we in het Cultuurcentrum Scharpoord met globetrotter Dominiek Druart door Centraal-Amerika voor vtbKultuur Knokke-Heist (binnen de samenwerking Volksontwikkeling Knokke-Heist en Davidsfonds Knokke). Druart toont ons vol passie zijn avontuurlijke reis door Midden-Amerika. In zijn nieuwe reisdocumentaire neemt hij ons mee naar een wereld vol verrassingen. De enorme diversiteit aan natuur en cultuur is nauwelijks met woorden te beschrijven maar des te meer met prachtige beelden dankzij het scherpe oog van Dominiek.

We 'proeven' van regen- en nevelwouden, indrukwekkende hooglanden, koloniale stadjes en vulkanische gebieden. Dominiek is onder de indruk van de fascinerende indianenbevolking met hun mysterieuze cultuur. Hij maakte kennis met de schatten langs de Mayaroute en denkt graag terug aan de tropische stranden en levendige lokale markten

In het eerste deel reizen we samen met Dominiek naar Panama, Costa Rica, Nicaragua en Honduras. Tijdens het tweede deel blikt hij terug naar zijn huiveringwekkende belevenis tijdens de uitbarsting van de El Fuego-vulkaan en zijn adembenemende tocht door Guatemala. We sluiten af met Belize als droombestemming.

Voor deze voorstelling kun je met de gezinskaart Volksontwikkeling gratis reserveren in Cultuurcentrum Scharpoord. Het aantal plaatsen is beperkt. Reservatie van genummerde toegangskaarten is verplicht. Losse kaartjes kunnen ook aangekocht worden. Digitale reservatie is niet mogelijk. De coronamaatregelen worden gerespecteerd: draag een mondmasker, ontsmet je handen en bewaar afstand.

Georganiseerd door vtbKultuur Knokke-Heist

Prijs

  •  9 euro / 7 euro leden Davidsfonds, vtbKultuur, Uitpas, EYCA-pas – losse kaartjes moet je op voorhand aankopen in Scharpoord.
  •  Abonnees Volksontwikkeling: gratis mits reservatie in Scharpoord en op vertoon van de gezinskaart. Beperkt aantal plaatsen.

 

Meer info:  

(Foto's: Dominiek Druart)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter