Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zondagbabbel met auteur Saskia De Coster

Haar werk verscheen op long- en shortlists van de AKO literatuurprijs, de Gouden Uil en de Librisprijs. Ze won drie keer de Cutting Edge Award en één keer de Opzij Literatuurprijs. Van ‘Wij en ik’ werden inmiddels meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Nachtouders

“Nachtouders is mijn verhaal, maar het is, denk ik, ook het verhaal van iedere ouder die wel eens gewankeld heeft’ licht Saskia De Coster toe.

Saskia en Juli gaan met hun zoontje van één jaar naar een Canadees hippie-eiland. Daar groeide Karl op, de biologische vader van het jongetje. Ze komen terecht in een wifiloze wereld waar de natuur de wetten dicteert en waar de eilandbewoners een pijnlijk geheim over Karl delen. Voor Saskia komt alles onder spanning te staan: haar relatie met Juli, haar vriendschap met Karl, haar schrijverschap. Is ze wel een echte moeder, als niet-biologische ouder? En kun je dat leren, een ouder worden? Hoe moet ze zich verhouden tot haar zoon, haar bloedeigen niet bloedeigen zoon? Verplicht vooraf inschrijven, op T 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter