Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Urkie Purkie met Rontonton op het Heldenplein

Elke woensdagmiddag tijdens de zomervakantie is er gratis kinderanimatie op het Heldenplein. Om 16 uur kan jong en oud genieten van een spetterende show. Goochelaars, theater, kinderdisco, clowns,... ze komen allemaal langs op het kleurrijke Heldenplein. Laat je verrassen en beleef een fantastische namiddag. Op woensdag 29 juli 2020 om 16 uur is Urkie Purkie te gast in het Heistse amfitheater.  

Rontonton: een wervelende meespeelshow 

Rontonton is een wervelende meespeelshow in een prettig gestoorde marinade vol aanstekelijke ritmes, verrassende liedjes, spel, ambiance, een vleugje theater, twee gigantische tonnen, de coole vibes van Mister Move en vanzelfsprekend de fratsen van Urkie en Purkie zelf. 

Wie raakt al eens iets niet kwijt? Niks ergs zou je zeggen… Tenzij je jouw huissleutel verliest en in een regenton moet gaan wonen. Knap lastig en vervelend voor Urkie. Want hij die door het leven gaat als een echte controlefreak en erg gesteld is op comfort, krijgt wel al heel snel last van rugpijn. Purkie geniet duidelijk steeds meer en meer van zijn nieuw onderkomen en stilaan zelfs van… de groeiende ergernis bij zijn tweelingbroer. Maar wanneer Purkie droomt over ‘een vliegende ton’, slaat zijn fantasie pas écht op hol. Nu nog groot en klein ervan overtuigen… Vormen zij de sleutel tot succes? 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter