Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dag van De Kringwinkel op zaterdag 17 oktober

Op zaterdag 17 oktober 2020 is het weer de Dag van de Kringwinkel. Dankzij de inzameling van afgedankt, maar herbruikbaar materiaal - waaronder huisraad, kledij en meubelen - is De Kringwinkel ’t Rad er de voorbije jaren in geslaagd om 250 mensen uit de streek die minder kansen krijgen op de reguliere arbeidsmarkt alsnog aan een job te helpen. Ook de komende jaren wil ‘t Rad deze mensen werkzekerheid bieden.  

Wie kringt wint!  

In tijden waarin mensen elkaar meer en meer vinden op betalende tweedehandsfora is het voor De Kringwinkel echter een permanente uitdaging geworden om voldoende spullen in te zamelen. Daarom roept het gemeentebestuur de inwoners en tweedeverblijvers op om herbruikbare goederen binnen te brengen in Kringwinkel ‘t Rad in de Kursaalstraat 55 in Heist. Kledij en textiel, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, elektro, fietsen, multimedia, sport- en babyartikelen krijgen zo nog een tweede leven.  

Gratis ophaling 

De Kringwinkel haalt nog herbruikbare spullen gratis bij je thuis op. Klik hier om een afspraak te maken: dit kan via het contactformulier of een simpel telefoontje naar het Kringcentrum bij jou in de buurt. Via het telefoonnummer 070 222 002 (30ct/min) word je automatisch doorverbonden naar het dichtstbijzijnde Kringcentrum.  De medewerkers kiezen een moment dat jou het beste past om je spullen op te halen. Bij een gratis ophaling wordt verwacht dat alle goederen klaar staan op de gelijkvloerse verdieping en grote stukken (kleerkasten, bedden...) op voorhand gedemonteerd zijn.   

 Voor meer info: https://www.dekringwinkel.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter