Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature maatschappelijk werker B1-B3

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist zoekt een halftijds maatschappelijk werker B1-B3 voor een tijdelijk contract bij de Dienst Welzijn. In de aanwervingsprocedure is een wervingsreserve voorzien.   

 

Aanbod 

Kan jij motiveren, enthousiasmeren en ben je ondernemend? Dan is dit de geknipte job voor jou!  

We bieden je een boeiende, mensgerichte job waarbij je de cliënt de juiste hulp aanreikt. Je begeleidt cliënten in de zoektocht naar passend werk, een nuttige dagbesteding en ondersteunt hen bij het solliciteren of zoeken naar de juiste opleiding. Samen met je collega’s sta je in om de cliënt, in zijn specifieke context, optimaal te steunen en doe je de nodige prospectie naar nieuwe werkplaatsen of werkgevers. Als maatschappelijk werker speel jij een cruciale rol in het welbevinden en de re-integratie in het (reguliere) arbeidscircuit van je cliënt. 

 

Voorwaarden 

  

Of Bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk, richting maatschappelijk assistent, of gelijkgesteld 

Of Bachelordiploma in de sociale gezondheidszorg of gelijkgesteld 

   

Solliciteren 

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 13 juli 2020. Voeg CV + motivatiebrief toe (ga naar openstaande vacatures). 

  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg ook online de bundel met info over de selectieprocedure en de functie.  

 

Team werving & selectie – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 167.  

Na je kandidaatstelling word je uitgenodigd voor selectiegesprek op 16 juli 2020, Sociaal Huis -Kraaiennestplein 1, 8300 Knokke-Heist. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter