Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Tom D. Jones stelt met 'Littoral' zijn nieuwe tijdloze zwart wit reeks en boek voor

Het strand is en blijft één van de geliefde onderwerpen van de Knokke-Heistse Hasselblad master fotograaf Tom D. Jones.  Na zijn kleurreeksen 'Momentum' en 'Aether' met bijhorend boek is er nu deze gloednieuwe zwart-wit reeks. De beelden kwamen tot stand tussen 2015 en 2020 en werden allemaal gemaakt in Knokke-Heist en Zeeuws Vlaanderen. Het boek bevat een 60 tal exclusieve werken. 

De artiest woont en leeft in Knokke-Heist en kan als kunstfotograaf direct inspelen op de meest uitzonderlijke omstandigheden aan de kust. Vele factoren zoals uitzonderlijk licht, waterstand, windrichting, storm, wolken... zijn de elementen waar hij rekening mee houdt voor hij naar het strand trekt. Niet toevallig heeft hij 5 jaar gewerkt aan deze zwart wit reeks.  Zijn werken worden verkocht in galerijen in verschillende landen zoals Den Haag, St Tropez, Parijs, Kaapstad en uiteraard ook in zijn eigen galerijen in Knokke. 

Het boek zal samen met een prachtige tentoonstelling voorgesteld worden tijdens het open galerieweekend ART Knokke-Heist op 8 & 9 Augustus  in de Jones Gallery Zeedijk Zoute 817-818. De galerie is open van 11 tot 13 uur en van 14.30 tot 18 uur.  

Voor iedereen die van het strand en de kust houdt is dit kunstboek een 'must have' in je boekenkas 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter