Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Rol op vrijdag 10 juli het zomerseizoen in met Rosie’s Roll-In

Op vrijdag 10 juli 2020 om 14 uur opent Rosie haar rollerskatepiste op het Maurice Lippensplein ter hoogte van de St. Margaretakerk in Knokke. Je wordt er ondergedompeld in de hippe retrosfeer van de jaren ‘50. Boven de rollerfloor weerspiegelt een reusachtige glitterbal en klinkt uit de jukebox swingende muziek uit de fifties. Smeer dus niet alleen je wieltjes in maar ook je vetkuif! Uitblazen kun je op de pastelroze zitbanken met een zak popcorn of suikerspin.  

 

Rosie’s Favourites 

Een ticket (geldig van 14 tot 21 uur zolang je de piste niet verlaat) kost 5 euro, inclusief huur rolschaatsen. Je kunt ook opteren voor Rosie's Favourites. Dit surprisepakket (€ 20) omvat toegang, rolschaatsen, popcorn, hippe sokken en een bon ter waarde van 7,50 euro om te besteden bij de deelnemende handelaars en horecazaken in de buurt.  

Vanaf augustus rock & lol met het rolschaatsteam van Katrien Pauwels  

Vanaf augustus geeft het team van Katrien Pauwels (negenvoudig Belgisch kampioen kunstschaatsen) elke vrijdag van 17 tot 18.30 uur gratis rolschaatsles. Je leert er leuke rock’n roll- moves op wieltjes. Rock & lol gegarandeerd!  

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter