Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Scharpoordstream start op vrijdag 10 juli

De Scharpoordstream brengt vanaf vrijdagavond 10 juli 2020 een dosis cultuur naar jouw huiskamer tijdens de zomerweekends! Dankzij deze online-link kun je gratis genieten van interessante programma's en fijne muziek, waar ook ter wereld. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.  De muziek en interviews worden gemaakt voor en door mensen met een hart voor cultuur. We moesten dit jaar al heel wat missen en daarom doet de dienst Cultuur met plezier een poging om dit wat goed te maken. Luister elk weekend, telkens van vrijdag 16 uur tot en met zondag 22 uur, naar interessante rubrieken en diverse genres heerlijke muziek. 

Scharpoordstream zendt online uit in de weekends van 10 – 12 juli / 17 – 19 juli / 24-26 juli / 31 – 2 aug / 7-9 aug / 14-16 aug / 21-23 aug en 28-30 aug 

Luister hier! 

PROGRAMMA 

Elke vrijdag  

16 uur: "Amuse" - de ideale muziek om helemaal te ontspannen en het weekend met een instant goed gevoel in te zetten.  

18 uur: "De Jeugd Van Tegenwoordig" - een kennismaking met een jongerentoneelgezelschap van het cultuurcentrum.  

20 uur: "Fabriek vol muziek": een uur lang kan je luisteren naar de favoriete platen van een jeugdvereniging. 

21 uur: "Lokale Helden": muziek van lokale bands en deejays.  

 

Elke zaterdag 

9 uur: "Hoe is het ondertussen met...": Interviewer Rik De Bree neemt een vereniging onder de loep die nauw verbonden is met het cultuurcentrum Scharpoord.  

12 uur: "Akkerdije": Harald Scheerlinck blikt vol nostalgie terug op de carrière van acteurs, schrijvers, tekenaars,… die een impact hebben gehad op de jeugd van vele Vlaamse twintigers, dertigers en veertigers. 

18 uur: "De Boekenmand": Elke week raden mensen van de leesclubs een fantastisch boek aan.  

  

Elke zondag 

10 uur: "Le Salon Des Chansons": De mooiste Franse liedjes van weleer. 

12 uur: "Ciao Bella": Italiaanse muziek en een blik op de cursussen Italiaans.  

17 uur: "Hoe is het ondertussen met..." (herhaling): Interviewer Rik De Bree neemt een vereniging onder de loep die nauw verbonden is met het cultuurcentrum Scharpoord.  

Naast deze vaste programmatie zijn elk weekend nog heel wat extra themaprogramma's te ontdekken. Surf naar de facbookpagina van het cultuurhuis voor meer info. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter