Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak Heavenly Concept Store 

Met meer dan 15 jaar ervaring in sales en logistics richtte Tina Vergeylen samen met haar man Jo Plehiers in 2005 Fashion Company op. De onderneming staat garant voor de distributie van een aantal merken uit België, Nederland, Portugal & Denemarken in meer dan 200 boetieks in de Benelux. Sedert oktober 2019 is Fashion Company van Erpe-Mere verhuisd naar Knokke-Heist waar sinds mei 2020 de fysieke winkel Heavenly in de Dumortierlaan 47 zijn deuren opende.  De naam Heavenly verwijst naar dochter Celeste, wat hemels betekent. De naam van de winkel in felroze neonletters in de etalage is ontworpen door de Knokke-Heistse onderneming Artsy Impact.  

Van tienermeisjes tot oma’s 

Het is dus de eerste boetiek van Tina en Jo maar het koppel heeft natuurlijk al een pak ervaring achter de schermen met hun groothandel waarbij ze collecties inkopen en dan leveren aan winkels.  In de winkel vindt de klant zowel een eigen Heavenly collectie van broeken, blouses en kleedjes als andere leuke merken zoals Circle of Trust, Love & Divine en Sissel Edelbo. Van tienermeisjes tot oma’s, kledij en accessoires voor breed publiek, je kan er bijna de hele familie, toch de dames, mee kleden. 

 

Complementaire merken 

De goed overwogen merken die Heavenly aanbiedt, zijn enorm complementair. Zo slagen ze er in een wijd cliënteel op te bouwen. Het zijn telkens commerciële merken, die kwaliteit en diversiteit garanderen. Tina en Jo blijven altijd op zoek naar nieuwe opkomende merken waarin ze sterk geloven en die complementair kunnen zijn bij de merken die ze reeds verdelen. 

Comfort en kleur 

“Comfort is heel belangrijk” vertelt zaakvoerster Tina Vergeylen. “Zeker nu met de coronacrisis willen de mensen zich gemakkelijk voelen. Daarnaast speelt kleur ook een belangrijke factor. Met de Covidpandemie hebben de mensen kleur nodig om blij van te worden. Onze slogan op Instagram (heavenly_collection) is dan ook “live life in multicoulour”. 

Persoonlijk contact 

Een solide en langdurige relatie opbouwen met klant en leverancier is een belangrijk punt bij Heavenly. De zaakvoerders kiezen er dan ook bewust voor klein te blijven om een persoonlijk contact met hun klanten te kunnen garanderen.  

Voor alle info: https://www.heavenlycollection.be/ 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter