Knokke-Heist bezoeken als toerist?

DJ MATTN te gast in Club Lipps Knokke-Heist

Zaterdagavond 22 februari 2020 draait DJ MATTN, alias Anouk Matton, vrouw van Dimitri Vegas haar eerste dj-set van dit jaar in België, meer bepaald in club Lipps in de Herenweg 1 in Westkapelle. Zaakvoerder Junior Grassi wist de 27-jarige Antwerpse schone te strikken voor een exclusieve dj set in zijn danstent. Anouk heeft nog maar pas Cyndi Laupers single Girls Just Wanna have fun heruitgebracht. MATTN heeft meer dan een jaar moeten lobbyen om de rechten hiervoor te verkrijgen. Blijkbaar vonden het management van Cyni Lauper en haar platenlabel de remake met extra hedendaagse beats dus goed klinken.

DJ MATTN reist momenteel dankzij haar groot succes, nagenoeg de hele wereld rond. Je vindt haar dan ook vooral op grote festivals. Het is dus niet gebruikelijk om haar nog live aan het werk te zien in een kleinschalige club. Na haar set vertrekt Dj MATTN richting Alpen om daar te draaien op de wintereditie van TML 2020.

Tickets kun je reserveren via info@lipps.be . Kom genieten van de muziek van deze Vlaamse top dj en wie weet welke BV’s je die avond nog allemaal tegen het lijf zult lopen…

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter