Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vrijwilligers gezocht voor trekkersgroep Fair Trade Gemeente Knokke-Heist en Familiezorg West- Vlaanderen

De Vrijwilligerscentrale in het Cultuurcentrum Scharpoord is op vraag van de Trekkersgroep Fairtrade Gemeente Knokke-Heist en Familiezorg West-Vlaanderen op zoek naar vrijwilligers. Wie geïnteresseerd is om zich vrijwillig te engageren voor deze organisaties, leest hieronder meer informatie.

 

Vacature vrijwilliger Trekkersgroep Fairtrade Gemeente

Sta jij ook achter het idee van eerlijke handel in het Zuiden en bij ons? Wil je helpen om in onze gemeente de gedachte van eerlijke handel verder uit te dragen? De Trekkersgroep Fairtrade Gemeente Knokke-Heist zoekt creatieve geesten die in teamverband leuke ideeën bedenken en nieuwe initiatieven organiseren. Ook mondige “vertegenwoordigers” die plaatselijke ondernemers aanspreken om eerlijke producten in hun gamma op te nemen, komen hier zeker aan hun trekken. Uiteraard zijn ook meer stille waters van harte welkom om achter de schermen een verfrissende ondersteuning aan de Trekkersgroep te bieden.  

 

Vacature Familiezorg West-Vlaanderen

Familiezorg West-Vlaanderen is dringend op zoek naar vrijwilligers voor oppas bij hulpbehoevende mensen. Heb je de gave om met je inlevingsvermogen en humor een glimlach te toveren op iemands gezicht, dan ben je voor deze job de geknipte persoon!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter