Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Thomas Bernaert nieuwe COO van RKFC

Op vrijdag 10 april 2020 bezorgde Royal Knokke FC spaghettimaaltijden à la Danny Taller en aardbeientaartjes van bakkerij Vlamynck aan de nachtploeg van het zorgpersoneel van het AZ Zeno. Voor Bart Decuypere was het tevens zijn laatste officiële interview als algemeen manager van RKFC. Zie https://www.kneistikrant.be/2020/04/13/pasta-voor-personeel-az-zeno-met-dank-aan-rkfc/  Voortaan is Thomas Bernaert de nieuwe COO (Chief operating officer ) van Royal Knokke Football Club.  

 

Thomas Bernaert 

In 2015, na zijn studies bedrijfsmanagement – specialisatie sportmanagement, tekende Thomas een contract bij Sporting Lokeren. Hij was jarenlang actief als HR-manager/ manager sportieve zaken in het Roger Lambrecht tijdperk. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het beheer van het budget, licentiedossiers, het sportieve beleid, advisering enz.   

  

Bij RKFC zal Thomas de verantwoordelijkheid op zich nemen voor wat betreft de dagelijkse werking (exclusief het sportieve luik) en het commerciële aspect van de club. RKFC wenst enerzijds Thomas veel succes met deze prachtige uitdaging en bedankt anderzijds zijn voorganger Bart Decuypere voor zijn inzet, engagement en realisaties.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter