Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Burgerbevraging gemeente- & stadsmonitor binnenkort in jouw brievenbus?

Is het leuk wonen in jouw buurt? Kun je veilig fietsen in onze gemeente? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in Knokke-Heist? Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat de inwoners denken over hun gemeente. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Van woensdag 25 maart tot midden juni 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.  

Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De bevraging Gemeente- & Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die in je gemeente belangrijk zijn. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. Ze maken alleen analyses op gemeentelijk niveau en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer uitleg kun je vanaf eind maart terecht op www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op deze website kun je nu bovendien alle resultaten van de vorige bevraging raadplegen.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter