Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Cultuurcentrum zorgt voor openluchtanimatie in de woon- en zorgcentra van Knokke-Heist

Door de coronamaatregelen kan het Cultuurcentrum momenteel geen culturele voorstellingen in de schouwburg of andere zalen organiseren. Maar een performance in openlucht is onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Daarom groeide bij de medewerkers van het Cultuurhuis het idee om outdoor cultuur tot bij de bewoners en het personeel van de plaatselijke woon- en zorgcentra te brengen. Veilig van achter het raam kunnen de oudjes en het zorgpersoneel dan genieten van een boeiend spektakel dat de dagelijkse sleur wat doorbreekt.   

Circus de Sven 

Zo zorgde vorige week Circus de Sven voor ludiek entertainment in de woon- en zorgcentra De Lindenboom in Knokke en in de Noordhinder en OLV Onbevlekt in Heist. Jongleur-goochelaar Sven demonstreerde zijn trucs met diabolo en kegels en verbaasde zijn publiek met een hels ritje op zijn eenwieler en microfiets.  

Acrobaten van Be Flat 

Op dinsdag 15 december 2020 brachten de straatartiesten van Be Flat acrobatische hoogstandjes in de tuin van het woon- en zorgcentrum OLV van Troost in Westkapelle. De 2 waaghalzen klauterden ook via de dakgoot tot op het dakterras en zorgden met hun evenwichtsskills op een wiebelende ladder voor heel wat hilariteit bij de residenten.  

Nieuwe verrassingsact in de maak 

Omdat beide spektakels duidelijk door iedereen werden gesmaakt, zitten de medewerkers van het Cultuurcentrum al op nieuwe ideeën te broeden. De woon- en zorgcentra van Knokke-Heist mogen zich dus in de eerstkomende weken opnieuw verwachten aan een hartverwarmende surprise-act!   

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter