Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Emma Vandevyvere schiet brons op internationaal tornooi in Den Haag

Emma Vandevyvere , zowel in 2017 als 2018 uitgeroepen tot sportvrouw van Knokke Heist, blijft als schutter bij Shooting Air Vossenhul ook internationaal op hoog niveau presteren. Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 schoot ze zich op internationale intershoot in Den Haag opnieuw overtuigend in de finales met zelfs een bronzen plak in de reeks voor landenteams.

Emma is ondertussen uitgegroeid tot een onvervangbaar lid bij het Belgium –VSK damesteam.

Bij deelname aan de internationale wedstrijd in Den Haag, schoot onze stadsgenote zich vrijdag in de individuele reeks bij de 8 finalisten na een super reeks van 623.3/600p. en werd uiteindelijk 5e in de finale. De dag daarop zorgde Emma (618p.) samen met haar 2 teamgenoten Anneke Verheiden Anneke en Stephanie Vercruysse Stephanie voor een onverwachte maar welverdiende derde plaats voor het Belgium-VSK team. Goed voor een bronzen medaille dus.

Gezien haar sterke prestatie in deze hoogstaande internationale competitie is Emma geselecteerd om deel te nemen aan de Europese 10m kampioenschappen die in maart 2020 plaats vinden in het Poolse Wroclow en aan de World Cup in New Delhi/ India.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter