Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Eindejaar bij Oxfam Wereldwinkel

Het is een raar jaar geworden. De totale impact van de pandemie kennen we nog niet, maar zeker is dat we er nu allemaal de gevolgen van voelen. Hetzij medisch, professioneel of sociaal. Zo ook de handelspartners van Oxfam. Helaas blijkt dat we ook in ziekte niet gelijk zijn. Waar de vraag naar goederen wegviel, sneuvelden aan de andere kant van de productielijn honderdduizenden jobs. Voor velen werd honger plots een veel grotere bedreiging dan het virus.  

Reis de wereld rond met producten van Oxfam 

Thuisblijven en thuis werken, gelukkig zijn met rust en mooie spullen in huis, niet op reis, zo ziet de nabije toekomst eruit. En hier maken de producten van Oxfam Wereldwinkel het verschil. Je reist de hele wereld rond met onze producten. Koffie uit Congo of Ethiopië, thee uit Sri Lanka, rijst uit India of Laos, chocolade van cacao uit Ivoorkust met suiker uit Peru, wijnen uit Chili, Argentinië of Zuid-Afrika.  Juwelen uit Mexico, Sjaals uit Guatemala, Mondkapjes uit Cambodja, Keramiek uit Nepal, Bamboeaccessoires uit Vietnam. En nog zo veel meer. 

Een cadeau met een verhaal 

Met Oxfam Fair Trade producten maak je het thuis lekker gezellig, ondanks de beperkingen. Elk cadeau uit de Wereldwinkel, of het nu is om op te eten of om te gebruiken is, vertelt zijn eigen verhaal. Het komt van een gespecialiseerde producenten, die kleinschalig werken en van Oxfam Fair Trade kansen krijgen. Meer info lees je in FAIR, het magazine voor eerlijke handel en zie je in de winkel.  

Met de jaarwende in het vooruitzicht wil Oxfam het afgelopen jaar te slapen leggen, en vol goede moed opnieuw beginnen. Hou het veilig, fair en gezond voor 2021! 

 
Elizabetlaan 141 - Knokke-Heist - tel. 050/510451 - open van maandag tem zaterdag van 14u tot 18u en zaterdagmorgen van 10u tot 12u30. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter