Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke-Heists softwarebedrijf Jorosoft maakt kantoor coronaproof

Intussen hebben de meeste ondernemingen hun activiteiten hernomen. Overal werden de nodige maatregelen getroffen om medewerkers op een veilige manier het werk te laten hervatten gaande van handgels en mondmaskers tot ontsmettingssluizen. Bij Jorosoft, een softwareontwikkelaar in de Boudewijnlaan in Knokke-Heist, gaan ze hierin wel heel ver. Hier wordt het volledige kantoor gestript en verbouwd zodat alle medewerkers binnenkort binnen hun eigen ‘veilige zone’ aan de slag kunnen. Zie video https://www.youtube.com/watch?v=_kfwdeFOyuY 

Landschapskantoor volledig uitgekleed 

Dat Geert Haeghebaert, zaakvoerder van Jorosoft, deze drastische beslissing heeft genomen is toch wel opmerkelijk. ‘We hadden reeds plannen om het kantoor wat te verfraaien. De huidige crisis heeft deze plannen echter versneld en het idee om een nieuw fris kleurtje aan de muur te geven heeft plaats gemaakt voor iets ingrijpendere aanpassingen’ zegt Geert met een knipoog. 

Iets ingrijpender is hierbij wel een ‘understatement’. Het huidige landschapskantoor werd intussen volledig uitgekleed om plaats te ruimen voor een meer gecompartimenteerde indeling d.m.v. kast- en glaswanden. Per compartiment zullen maximum 4 medewerkers kunnen werken met voldoende ruimte tussen de bureaus. In het nieuwe concept wordt er tevens extra aandacht besteed aan luchtfiltering en verversing. ‘Een vrij grote kost voor een bedrijf zoals het onze, zeker in deze onzekere tijd. Ik ben er echter van overtuigd dat we hiermee investeren in de toekomst van onze onderneming en onze medewerker want vandaag is het Covid-19, wie weet wat er morgen op ons afkomt’ aldus Haeghebaert. 

De medewerkers werken momenteel nog zoveel mogelijk van thuis en zullen dit nog even moet doen. Als alles goed verloopt zou het vernieuwde kantoor in de loop van deze zomer moeten klaar zijn. 

 

Over Jorosoft 

Jorosoft is een ontwikkelaar van bedrijfssoftware op maat. Het bedrijf is opgestart in 1995 en in z’n 25-jarig bestaan uitgegroeid tot een stevige KMO met op vandaag 10 medewerkers. De oplossingen die Jorosoft ontwikkeld zijn voornamelijk gericht op productie- en distributiebedrijven met als doel een hogere automatisatie in productie en verbeterde efficiëntie van de volledig bedrijfsomgeving. Door de jaren heen zijn de ontwikkelingen bij Jorosoft verschoven van uitsluitend on-premise- oplossingen naar meer en meer web- en mobiele applicaties die van overal toegankelijk zijn. 

Voor alle info: www.jorosoft.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter