Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Ga op ontdekkingstocht met Vlieg, nu verlengd tot en met 11 oktober!

De schattentocht van Vlieg is al jarenlang een vaste waarde in Knokke-Heist tijdens de zomervakantie. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen op verschillende locaties op ontdekkingstocht en leren op die manier ook iets bij. Een leuke activiteit voor het hele gezin en bovendien ook volledig coronaproof. Ook dit jaar brachten heel wat kinderen de zoektocht tot een goed einde en scoorden zo een leuk bloemenpakket om zelf een bijenvriendelijke tuin mee te toveren. Als kers op de taart krijgt elk kind die 4 zoektochten volbrengt een ticket voor de minigolf.  

Verlengd t.e.m. 11 oktober  

Om iedereen de kans te geven om op een veilige manier deel te nemen aan de zoektocht, werd beslist om de zoektochten langer te laten lopen dan gewoonlijk. Je kan nog tot en met 11 oktober terecht op volgende locaties: Sincfala, museum van de zwinstreek, bibliotheek Knokke en Heist, Cartoonfestival (langs de route van de openluchttentoonstelling), For Freedom Museum, Zwin Natuur Park en Toerisme Knokke-Heist. Kom langs en vraag naar de zoektocht, iedereen wordt beloond met leuke geschenkjes.  

Van jong tot oud  

Voor broers en zussen die jonger zijn dan 6 of ouder dan 12, zijn er leuke alternatieven. Zo kunnen de allerkleinsten op pad met de zoemtocht. Op een speelse manier en volledig op maat van hun leeftijd, leren ze meer over de wondere wereld van de bij. Tieners kunnen Knokke-Heist dan weer ontdekken a.d.h.v. sociale media. Via een instagram- en TikTok-route kom je langs de leukste en meest fotogenieke plekjes van de gemeente.   

Alle info vind je ook op www.myknokke-heist.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter