Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Franse chanson met Soetkin Baptist in CC Scharpoord

Op donderdag 5 maart 2020 om 14.30 uur is Soetkin Baptist te gast in CC Scharpoord met haar muzikale voorstelling Que Désire. Na haar succes van Made in France was de tijd rijp voor een vervolg. De onomwonden kracht van het Franse chanson sluit dan ook naadloos aan op de vertolking die Soetkin wil neerzetten: zonder omwegen, vastberaden en met een grote drang haar eigen weg te gaan.

In ‘Que Désire’ verdwijnt Soetkin opnieuw in de krochten van de Franse muziek; in bekende, maar ook vergeten chansons die herleven door haar stem. Het publiek over 'Soetkins Made in France': 'Je hebt zo van die heel erg bijzondere concerten, muzikale pareltjes waar in de pers te weinig over geschreven wordt. Vanavond was er zo eentje... Soetkin als een grande dame op het podium, innemend, een fantastische stem, met een présence die je helemaal inpakt. Samen met de geweldige muzikanten van het fijne ensemble Polygone beleefde ik het Franse chanson op een voor mij unieke manier en in schitterende arrangementen. Grote klasse!

Zang: Soetkin Baptist / Backing vocal en ukelele: Aline Goffin / Gitaar en basgitaar: Bert Candries / Drum: Luc Vanden Bosch / Hammondorgel: Paul Flush

Prijs

€ 16

€ 13 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

Organisatie

Cultuur Knokke-Heist

Leeftijd

Senioren

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter