Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Inschrijving Halve Triatlon aan verminderd tarief nog tot 30 april

Normaal gezien organiseert de Sportdienst van Knokke-Heist op zaterdag 5 september 2020 de 3de editie van de Halve Triatlon Knokke-Heist. Deze 1/2 triatlon bestaat uit 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen. Deelnemen kan zowel individueel als in duo/trio. 
 
De wedstrijd begint met rolling starts in Sluis (NL) vanaf 10 uur. De deelnemers beleven daarna de magie van deze unieke wedstrijd: 1,9 km zwemmen in de idyllische Damse Vaart, 90 km fietsen in de Nederlandse en Belgische polders, 21 km lopen op de Zeedijk van Knokke-Heist met aankomst op het Evenementenstrand in Duinbergen. De Halve Triatlon Knokke-Heist is een non-drafting wedstrijd met ruime bevoorrading op het fiets- en loopparcours, een royale aankomstbevoorrading en een sfeervol aankomstplein met veel animatie. 

Gunsttarief tot 30 april 

Inschrijven is mogelijk t.e.m. 30 juni 2020 of tot het deelnemersveld volzet is. 

Individueel betaal je € 165 t.e.m. 30 april en € 180 vanaf 1 mei. 

Voor een deelname in trio betaal je € 225 t.e.m. 30 april en € 240 vanaf 1 mei. 

Klik hier om in te schrijven. 

 

 

Wat indien de wedstrijd geannuleerd wordt door de coranamaatregelen? 

Indien de Halve Triatlon ingevolge de restricties opgelegd door de federale of lokale coronamaatregelen moet geannuleerd worden, zal elke ingeschreven deelnemer de mogelijkheid krijgen om deze inschrijving over te zetten naar de editie 2021. Wie niet op deze mogelijkheid kan/wenst in te gaan, zal het volledige inschrijvingsgeld terug ontvangen. Laat ons echter vooral hopen dat we er in september andermaal een onvergetelijke editie van kunnen maken!  

 

Hou er dus de moed in, blijf bewegen en hou het veilig! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter